Over Schiphol Real Estate

Schiphol, is een gebied waar jaarlijks miljoenen mensen doorheen rijden, lopen, fietsen en vliegen en waar zo’n 65.000 mensen werken en ruim 625 bedrijven gevestigd zijn.

Schiphol vernieuwt continue. Niet alleen in en rond de terminal, maar ook in het gebied rondom de terminal gebeurt de komende jaren veel. Schiphol Real Estate, de gebiedsontwikkelaar, ontwikkelt dit gebied tot een van de meest efficiënte en kosmopolitische vestigingslocaties van Nederland. We creëren hier een werkomgeving waar onze klanten en werknemers zich prettig voelen, waar ze goed kunnen werken en zaken doen. Een dynamische plek voor ondernemers, groot en klein, start-up en multinational, lokaal en internationaal.

Schiphol Real Estate

Schiphol Real Estate is een 100% dochter van Schiphol Group. Wij houden ons bezig met het ontwikkelen van, het beleggen in, het beheer en onderhoud van commercieel vastgoed, en de ontwikkeling van nieuwe concepten en diensten (met partners), op de business parks op Amsterdam Airport Schiphol. Denk hierbij aan kantoorgebouwen als het WTC Schiphol Airport, The Base en The Outlook. En nieuwe concepten en services zoals pop-up The Cabin, de gratis leenfietsen Your SchipholBIKE en het nieuwe Hilton Schiphol. Schiphol Real Estate is actief op Amsterdam Airport Schiphol en op en rond de luchthavens van Rotterdam The Hague Airport, Eindhoven Airport en Milaan Malpensa Airport.

Contact

Voor al uw vragen met betrekking tot het huren van kantoor- en bedrijfsruimte op Amsterdam Airport Schiphol kunt u contact opnemen met:

Jacqueline Ente – van der Vliet
Krijn Hogenbirk