4 januari

World Trade Center Malpensa Airport, eigendom van Schiphol Real Estate, heeft in 2017 een groot aantal nieuwe huurders verwelkomd in zowel de kantoorgebouwen als in de logistieke gebouwen. In het totaal ruim 21.750 m2 waarvan circa 2.470 m2 kantoorruimten en maar liefst 19.280 m2 logistieke ruimten.

Geen categorie
21 december

Werken op Schiphol biedt vele extra’s. Bijvoorbeeld Spot Community, een on- en offline platform voor iedereen die werkt op Schiphol. Jaarlijks vinden er meer dan 50 evenementen plaats, georganiseerd door en voor community leden. Deelname is altijd gratis als je lid bent van Spot Schiphol. Om je een beeld te geven van wat er het afgelopen jaar allemaal georganiseerd is, hebben we een aantal bijzondere evenementen op een rij gezet.

Geen categorie
15 december

De periode rondom de Kerstdagen is het ideale moment om samen te komen. Dat hebben de community leden op Schiphol dan ook gedaan. Op donderdagochtend 14 december heeft op zowel Schiphol Central Business District als op Schiphol Oost een feestelijk kerstontbijt plaats gevonden. Spot Schiphol (de community op Schiphol) heeft beide events georganiseerd. Bekijk hier de leuke foto’s.

Geen categorie
Schiphol transformeert
4 december

Schiphol transformeert voor je ogen. Naast het nieuwe publieksplein The Square, verrees er dit jaar een tijdelijke vertrekhal voor ongeveer 2 miljoen reizigers. Ook is The Base D in aanbouw, een kantoorpand midden in het Central Business District.

Huurders
Interview Roel Beentjes van Been Management Consultancy of huren Schiphol
4 december

Sinds juni van dit jaar heeft ‘been management consultancy’ haar kantoor op Schiphol Oost. Voor eigenaar Roel Beentjes een mooie en inspirerende plek waar hij een thuisbasis voor zijn medewerkers én klanten heeft gerealiseerd.

Huurders