17 oktober

In de vele kantoren op Schiphol vind je vergaderruimtes in allerlei soorten en maten. Waar de ene organisatie kampt met een tekort, heeft de andere juist meeting rooms over. Daar ligt dus letterlijk ruimte voor verbetering. Schiphol Real Estate speelt hier handig op in met Spacemaker: een soort Airbnb voor vergaderruimtes.

Geen categorie
schiphol-de-perfecte-bedrijfslocatie
9 oktober

Loopt het huurcontract van jullie kantoorruimte af? Heb je verhuisplannen omdat het huidige kantoor niet meer aan de hedendaagse eisen voldoet, of is het te groot of juist te klein? Er zijn legio redenen voor organisaties om te willen verhuizen. Maar hoe pak je dat aan? Deze infographic helpt je bij jouw huisvestigingsstrategie en wijst je de weg naar de perfecte bedrijfslocatie voor jouw organisatie.

Geen categorie
smart-area-schiphol-real-estate
2 oktober

Slimme gebouwen die met elkaar in verbinding staan en zo één slim gebied vormen. Dat heeft Schiphol Real Estate voor ogen met het Central Business District. Maar wat maakt een gebouw nu precies ‘slim’? Kort gezegd: sensoren, innovatieve technologie en een smart building platform. Hiermee verandert een kantoorpand in een soort smartphone waarmee gebruikers hun werkomgeving via allerlei applicaties veel efficiënter en effectiever benutten.

Projecten
the-base-d-schiphol-real-estate-marketing-suite
2 oktober

Er staat straks een nieuw kantoorgebouw in de steigers:             The Base D. Een uitbreiding op de A-, B- en C-toren van deze succesvolle werklocatie. Daar komt nu dus een vierde toren bij, die ook in directe verbinding staat met het Atrium van The Base. En dus toegang geeft tot alles wat daar te doen is. Denk aan een restaurant, grand café en galerie. Maar er zijn ook centrale voorzieningen, zoals een bibliotheek, game room, health club en 24/7 kinderopvang. De bouw is nog maar net begonnen, maar je kunt nu al in het toekomstige gebouw rondkijken.

Projecten
the-square-at-schiphol-real-estate
2 oktober

Het buitengebied van het Central Business District (CBD) heeft een upgrade gekregen. Tussen het Hilton Hotel en The Base is ‘The Square’ gerealiseerd: een publieksplein met twee functies. Zo is het een prettige passage waarlangs je makkelijk doorsteekt naar WTC Schiphol Airport, de terminal en Schiphol Plaza. Of andersom, richting The Base, The Outlook en het Schipholgebouw. Maar waarom doorlopen? The Square is ook een prima plek om tijdens de lunch een broodje te eten. Of om even een frisse neus te halen, met of zonder je laptop.

Projecten