Top

Schiphol Oost

Community of curious companies

Schiphol Oost is een vestigingsplek voor grote én kleine bedrijven. Al sinds jaren en dag worden op deze plek ambities nagejaagd. Een waardevol gebied met kwalitatieve kantoorgebouwen en dito faciliteiten en voorzieningen. Een gebied met ruimte voor groei, ontwikkeling en innovatie. Op Schiphol Oost is er ruimte, letterlijk, voor nieuwe ondernemers met ideeën.

Interesse in (flexibele) kantoorruimte?

Op business park Schiphol Oost wordt kantoorruimte verhuurd aan grote en kleine bedrijven die hun (inter)nationale ambities najagen. Of je nu op zoek bent naar een tijdelijke werkplek of een kantoor voor de komende vijf jaar. De architectonische gebouwen op Schiphol Oost bieden huisvesting op maat.

Je kunt jouw kantoor vestigen in Caravelle; een glazen icoon met zichtlocatie aan de A9. Of huur kantoorruimte in een van de drie bijzonder vormgegeven gebouwen in Tristar, dan zit je heel centraal tussen alle voorzieningen in. Gaat jouw voorkeur misschien uit naar een eigen plek in het architectonische gebouw Constellation met industriële look?

Welke plek je ook kiest, in elk gebouw op business park Schiphol Oost zijn de kantoorvloeren flexibel indeelbaar. En vanaf elke werkplek heb je fantastisch uitzicht op de skyline van Schiphol met alle vliegactiviteiten of over het mooie groene Amsterdamse bos.

Ben je op zoek naar kantooruimte? Bekijk het aanbod.

Schiphol Oost. Follow your curiosity.

Deel dit