Vacature Medior Vastgoed Developer

Tweet about this on TwitterShare on LinkedInShare on FacebookEmail this to someone
6 november

Schiphol Group. A world of opportunities

Schiphol heeft de ambitie om de wereld dichterbij te brengen. Wij willen één van de meest toonaangevende luchthaven ondernemingen zijn. Een commercieel bedrijf met een ondernemende bedrijfsvoering en een maatschappelijke functie, 24 uur per dag, 7 dagen per week. Onze medewerkers, in totaal 2.000, zijn van groot belang in het bereiken van ons doel: Europe’s preferred airport.

Schiphol Real Estate (SRE) is een succesvolle 100% dochteronderneming van Schiphol Group en ontwikkelt, beheert, exploiteert en belegt in vastgoed op en rond luchthavens in binnen- en buitenland. SRE bestaat uit de afdelingen Leasing & New Business, Portfolio Management en Vastgoedontwikkeling. De afdeling Vastgoedontwikkeling houdt zich bezig met het initiëren, ontwikkelen en realiseren van commerciële vastgoedobjecten en gebieden. De projecten bevinden zich zowel op Schiphol als op Rotterdam The Hague Airport. De afdeling bestaat uit vier vastgoed developers, twee ontwikkelingsmanagers en een afdelingsmanager Vastgoedontwikkeling.

De functie

Als medior vastgoed developer ben je verantwoordelijk voor de (concept)ontwikkeling van gebieden en gebouwen, zowel kantoor- en bedrijfsruimte als hotels, merendeels voor de eigen SRE-portefeuille. Commerciële invulling, streven naar optimaal rendement, in combinatie met een uitstekend kwaliteitsniveau staat daarbij centraal. Je ontwikkelt nieuwe en innovatieve concepten, je zorgt voor heldere haalbaarheidsstudies en overtuigende beslisdocumenten. Je zorgt voor projectgebonden marktonderzoek, voor heldere ontwikkelings- en beleidsvoorstellen en voor zorgvuldige overdracht van het project na oplevering. Je monitort actief trends en ontwikkelingen in de (inter)nationale vastgoedmarkt.

Het profiel

  • HBO/WO werk- en denkniveau
  • Ongeveer 5 jaar relevante en aantoonbare werkervaring in een vergelijkbare rol (commerciële vastgoed- en gebiedsontwikkeling)

Je bent klantgericht, je werkt zelfstandig. Je ziet kansen en weet deze te verzilveren, je bent ondernemend en neemt initiatief. Je bent gedreven, enthousiast en vasthoudend. Je bent resultaatgericht, schakelt snel en zet door bij tegenslag. Je beschikt over uitstekende commerciële vaardigheden. In het Nederlands én in het Engels kun je zowel mondeling als schriftelijk goed overtuigen.

Interesse?

Meer weten? Bel voor meer informatie met Willem van der Ven, Senior Manager Vastgoedontwikkeling, telefoon 06-12898305 of solliciteer direct voor 13 november 2015 via mail aarts_c@schiphol.nl naar Lot Aarts, HR Manager Schiphol Real Estate. Een assessment maakt mogelijk onderdeel van de selectieprocedure.