Spectaculaire powerboat race op Schiphol

Tweet about this on TwitterShare on LinkedInShare on FacebookEmail this to someone
25 mei

Woensdag 10 juni aanstaande gaan 20 powerboats de strijd met elkaar aan op de vijver voor het WTC Schiphol. De race wordt georganiseerd door de WTC Schiphol Business Club en staat in het teken van Generosity Games.Wedstrijden waarbij het goede doel altijd de winnaar is. Het gekozen goede doel van de winnaar ontvangt het door het inschrijfgeld ontvangen bedrag van ruim € 5.000,–!

Bedrijven schaffen boten aan
Twintig op Schiphol gevestigde bedrijven en leden van de WTC Schiphol Business Club hebben voor deze gelegenheid een radiografisch bestuurbare powerboat aangeschaft en een goed doel gekozen. Per race zullen 4 bootjes een wedstrijdparcours varen  en plaatst de winnaar zich voor de volgende ronde.

Er zijn hapjes, drankjes en er is muziek. Kom gezellig langs om te kijken en de boot van jouw favoriete bedrijf en goede doel toe te juichen! De winnaar zal een prachtige bokaal, eeuwige roem en bovendien een mooi bedrag voor een goed doel naar keuze ontvangen.

  • Datum: Woensdag  10 juni 2015
  • Tijd: 16:00 – 18:00 uur
  • Locatie: Vijver voor het WTC Schiphol (vlak bij de terminal)

Voor meer informatie of vragen stuurt u een e-mail naar hans.mathijsen@willems.eu of kijkt u op https://www.facebook.com/wtcschipholbusinessclub