Fortune Bar parel van Redesign WTC Schiphol Airport

Tweet about this on TwitterShare on LinkedInShare on FacebookEmail this to someone
Fortune Bar WTC Schiphol Airport
30 juni

Je gelooft je ogen niet als je de Fortune Bar binnenstapt die op 30 juni officieel is geopend. Een open keuken, een dagelijks wisselend assortiment en zelfs een speciale vrijdagmiddagborrel met Fortune Hour (17.00 – 18.00 uur). De Fortune Bar op de 3e verdieping van het WTC Schiphol Airport heeft het allemaal. Een top bar op een toplocatie! 

In het zonnetje

Ben je binnenkort in het WTC Schiphol Airport? Breng dan ook een bezoek aan de 3e verdieping. Deze verdieping heeft een upgrade ondergaan en het resultaat is echt adembenemend. Je weet niet wat je ziet! De stijlvolle Fortune Bar, de nieuwe Hospitality Desk, de herinrichting van hotspots en de upgrade van de toiletgroepen. Met de extra aangebrachte verlichting zet de 3e verdieping zichzelf helemaal in het zonnetje. Een toplocatie voor ieder bedrijf: centraal gelegen, voorzien van de beste voorzieningen en direct verbonden met de terminal.

Open voor business

Dat de Fortune Bar voor de officiële opening al druk bezocht werd door bewoners van WTC Schiphol Airport is logisch. Ontbijt, lunch of borrel…de Fortune Bar is op werkdagen (maandag tot en met vrijdag) van 08.00 – 20.00 uur open. Hoe leuk is het om onder het genot van een lekker drankje en hapje de werkdag af te sluiten met collega’s of medebewoners. De week sluit je af op vrijdagmiddag in de Fortune Bar met tussen 17.00 – 18.00 uur het Fortune Hour. Je bent van harte welkom!

Nog mooier

Hoewel het Redesign nu al mooie resultaten heeft opgeleverd, zal nog een aantal werkzaamheden worden uitgevoerd. Zo worden er onder andere nog verbrede lichtkappen geplaatst waardoor er extra (zon)licht binnenvalt. Ook de glazen vloeren op de begane grond en 2e verdieping worden nog vervangen. Lees hier alles over het redesign.