Een objectieve match tussen huurder en gebouw met NEN 8021

Tweet about this on TwitterShare on LinkedInShare on FacebookEmail this to someone
NEN artikel
26 mei

Schiphol past objectieve NEN 8021 normering toe op haar kantoorgebouwen
Bedrijven die op zoek zijn naar kantoorruimte willen huisvestingsmogelijkheden makkelijk met elkaar kunnen vergelijken. De kwaliteitsnorm NEN 8021 maakt deze objectieve vergelijking mogelijk. Schiphol Real Estate heeft de NEN-norm op 17 kantoorgebouwen op Schiphol toegepast. Voor deze gebouwen is een gebouwprofiel opgesteld aan de hand van criteria zoals bereikbaarheid, comfort, flexibiliteit, voorzieningen, duurzaamheid en representativiteit.

Vraag en aanbod online bij elkaar
Bedrijven en vastgoedprofessionals kunnen online hun specifieke eisen invoeren ten aanzien van gebouw en locatie. Dit doen ze in een nieuwe web-tool van NEN. Hieruit komt een rapportage met daarin exact de gebouwen die matchen met deze eisen en behoeften. Schiphol Real Estate plaatst rond de zomer een aantal gebouwen op deze NEN web-tool.

Voor wie is NEN 8021 relevant?
NEN 8021 is relevant voor alle partijen die met vastgoed en huisvesting in aanraking komen en erover moeten beslissen. Ontwikkelaars en eigenaren weten welke eisen gebruikers stellen aan hun huisvesting en zodoende welke gebouwen aantrekkelijke investeringen zijn. Gebruikers en hun adviseurs worden geholpen om eisen en wensen vast te leggen en daarop hun huisvestingsstrategie te bepalen.

Wilt u het volledige artikel graag ontvangen? Vul het formulier hieronder in en ontvang het artikel per e-mail.