24 oktober

Op 23 oktober 2017 is ceremonieel de eerste paal voor The Base D geslagen door Jan Willem Weissink – Directeur Schiphol Real Estate – en Henk Aantjes – Algemeen Directeur de Vries en Verburg Bouw. The Base D is een duurzame kantoorontwikkeling gelegen op Schiphol Central Business District en kent  een omvang van ca. 6.050 m² v.v.o. Onder het gebouw wordt een parkeergarage met 111 parkeerplaatsen gerealiseerd. Kenmerken van The Base D zijn gebruikscomfort, duurzaamheid en SMART TECH.

Geen categorie
17 oktober

In de vele kantoren op Schiphol vind je vergaderruimtes in allerlei soorten en maten. Waar de ene organisatie kampt met een tekort, heeft de andere juist meeting rooms over. Daar ligt dus letterlijk ruimte voor verbetering. Schiphol Real Estate speelt hier handig op in met Spacemaker: een soort Airbnb voor vergaderruimtes.

Geen categorie
schiphol-de-perfecte-bedrijfslocatie
9 oktober

Loopt het huurcontract van jullie kantoorruimte af? Heb je verhuisplannen omdat het huidige kantoor niet meer aan de hedendaagse eisen voldoet, of is het te groot of juist te klein? Er zijn legio redenen voor organisaties om te willen verhuizen. Maar hoe pak je dat aan? Deze infographic helpt je bij jouw huisvestigingsstrategie en wijst je de weg naar de perfecte bedrijfslocatie voor jouw organisatie.

Geen categorie
22 september

Donderdag 21 september werd het nieuwe publieksplein The Square tussen het Hilton en The Base op Schiphol CBD op feestelijke wijze geopend. Ruim 200 Spot community leden werden getrakteerd op hapjes en drankjes van verschillende foodtrucks, het Hilton Amsterdam Airport Schiphol & Vermaat. Het nieuwe publieksplein ‘The Square’ is ontwikkeld met het doel bewoners en passanten een plek te bieden om te ontspannen, te ontmoeten en te inspireren. Daarnaast is het een stijlvolle passage geworden die van Schiphol Central Business District (CBD) één geheel maakt. Vijf elementen sieren het nieuwe publieksplein.

Geen categorie
The Outlook Schiphol CBD_Microsoft
11 juli

Lees hier het Interview in de Vastgoedmarkt met Jan Willem Weissink (Schiphol Real Estate) en Ernst Jan Stigter (Microsoft Nederland) over hun gedeelde visie bij de ontwikkeling van een slim gebouw én gebied op Schiphol.  

Geen categorie