13 september

Schiphol Real Estate is als onderdeel van Schiphol Group verantwoordelijk voor de ontwikkeling en het beheer van vastgoed op en rondom Schiphol. Wij hebben als doelstelling een aantrekkelijke vestigingsplaats voor bedrijven en een prettige verblijfslocatie te creëren. Er zijn op dit moment circa 65.000 mensen bij ruim 500 bedrijven werkzaam op Schiphol. Er is een grote variëteit aan hoogwaardig vastgoed zoals hotels, commerciële kantoren en vrachtgebouwen en een omvangrijke grondenportefeuille. Schiphol Real Estate is opgebouwd uit de afdelingen: Strategy Office, Leasing & Marketing, Finance & Control, Development, Portfoliomanagement Gebouwen en Portfoliomanagement Gronden. Voor de afdeling Portfoliomanagement Gronden zijn wij op zoek naar een zelfverzekerde en gedreven Asset Manager Gronden.

Geen categorie
The Outlook Schiphol CBD_Microsoft
11 juli

Lees hier het Interview in de Vastgoedmarkt met Jan Willem Weissink (Schiphol Real Estate) en Ernst Jan Stigter (Microsoft Nederland) over hun gedeelde visie bij de ontwikkeling van een slim gebouw én gebied op Schiphol.  

Geen categorie
Schiphol luchtfoto
3 juli

Schiphol Group. A world of opportunities. Schiphol heeft de ambitie om de wereld dichterbij te brengen. Wij willen één van de meest toonaangevende luchthaven ondernemingen zijn. Een commercieel bedrijf met een ondernemende bedrijfsvoering en een maatschappelijke functie, 24 uur per dag, 7 dagen per week. Onze medewerkers, in totaal 2.000, zijn van groot belang in het bereiken van ons doel: Europe’s preferred airport. Schiphol Real Estate is als onderdeel van Schiphol Group verantwoordelijk voor de ontwikkeling en het beheer van vastgoed op en rondom Schiphol. Doelstelling hierbij is dat het luchthavengebied een aantrekkelijke vestigingsplaats is voor bedrijven en een locatie om prettig te verblijven. Er is een grote variëteit aan hoogwaardig vastgoed zoals het nieuwe Hilton hotel, kantoorpanden, logistieke gebouwen en te verhuren ruimtes in de Terminal. Binnen deze afdeling is een nieuwe plek ontstaan voor een zelfverzekerde en leergierige Business Controller.

Geen categorie
VGVisie
2 juni

Bewoners centraal stellen, plekken voor ontmoeting creëren, een openbaar gebied maken waar mensen geprikkeld en verrast worden, partnerships aangaan en regie voeren. Zijn hier stadsontwikkelaars aan het woord? Nee, het zijn Jan Willem Weissink en André van den Berg die de uitdagingen voor AirportCity Schiphol en daarmee Schiphol Real Estate benoemen. Ze doen dat op een bijzonder moment, stilstaand bij 100 jaar Schiphol en (bijna) 50 jaar luchthavenvastgoed.

Geen categorie
15 april

Schiphol Group. A world of opportunities. Schiphol heeft de ambitie om de wereld dichterbij te brengen. Wij willen één van de meest toonaangevende luchthaven ondernemingen zijn. Een commercieel bedrijf met een ondernemende bedrijfsvoering en een maatschappelijke functie, 24 uur per dag, 7 dagen per week. Onze medewerkers, in totaal 2.000, zijn van groot belang in het bereiken van ons doel: Europe’s preferred airport. Op Schiphol werken 65.000 mensen bij ruim 625 bedrijven. Wil jij ook deel uitmaken van deze dynamische wereld door te werken bij Schiphol Real Estate? Solliciteer nu!

Geen categorie