6 november

Schiphol is een belangrijk zakencentrum, een logistieke hub, een creatief broeinest en nog veel meer. Elke dag werken er ruim 65.000 mensen, verspreid over grote en kleine bedrijven over de hele luchthaven. Ze zijn direct of indirect verbonden. Omdat hun werk raakvlakken heeft bijvoorbeeld, of doordat ze elkaar elke ochtend tegenkomen in de bus. Spot is een platform voor iedereen op Schiphol die meer uit deze verbindingen wil halen.

Faciliteiten
27 oktober

Schiphol Group. A world of opportunities. Schiphol heeft de ambitie om de wereld dichterbij te brengen. Wij willen één van de meest toonaangevende luchthaven ondernemingen zijn. Een commercieel bedrijf met een ondernemende bedrijfsvoering en een maatschappelijke functie, 24 uur per dag, 7 dagen per week. Onze medewerkers, in totaal 2.000, zijn van groot belang in het bereiken van ons doel: Europe’s preferred airport.

Faciliteiten
25 april

The Square: het nieuwe publieksplein van Schiphol CBD In juli 2017 is de opening van het nieuwe publieksplein op Schiphol CBD. De naam is middels een prijsvraag onder de Schiphol SPOT community-leden gekozen: The Square.

Faciliteiten
25 april

Op donderdag 6 april jl. vond de eerste bewonersbijeenkomst van Schiphol Oost plaats. Onder het genot van een hapje en drankje werden de aankomende ontwikkelingen besproken. Onder leiding van het speciale Schiphol Oost team, aangesteld om het gebied aantrekkelijker en beter te maken, werd dieper ingegaan op de vernieuwde bereikbaarheid en faciliteiten.

Faciliteiten
25 april

Verhuur The Base D van start Onlangs is de verhuur van The Base D gestart: een nieuwe toren verbonden met The Base op Schiphol CBD. De vraag naar kantoorruimte in het huidige complex is groot. Daarom is besloten om het huidige pand uit te breiden.

Faciliteiten