smart-area-schiphol-real-estate
14 november

Slimme gebouwen die met elkaar in verbinding staan en zo één slim gebied vormen. Dat heeft Schiphol Real Estate voor ogen met het Central Business District. Maar wat maakt een gebouw nu precies ‘slim’? Kort gezegd: sensoren, innovatieve technologie en een smart building platform. Hiermee verandert een kantoorpand in een soort smartphone waarmee gebruikers hun werkomgeving via allerlei applicaties veel efficiënter en effectiever benutten.

Projecten
6 november

Schiphol is een belangrijk zakencentrum, een logistieke hub, een creatief broeinest en nog veel meer. Elke dag werken er ruim 65.000 mensen, verspreid over grote en kleine bedrijven over de hele luchthaven. Ze zijn direct of indirect verbonden. Omdat hun werk raakvlakken heeft bijvoorbeeld, of doordat ze elkaar elke ochtend tegenkomen in de bus. Spot is een platform voor iedereen op Schiphol die meer uit deze verbindingen wil halen.

Faciliteiten
27 oktober

Schiphol Group. A world of opportunities. Schiphol heeft de ambitie om de wereld dichterbij te brengen. Wij willen één van de meest toonaangevende luchthaven ondernemingen zijn. Een commercieel bedrijf met een ondernemende bedrijfsvoering en een maatschappelijke functie, 24 uur per dag, 7 dagen per week. Onze medewerkers, in totaal 2.000, zijn van groot belang in het bereiken van ons doel: Europe’s preferred airport.

Faciliteiten
24 oktober

Op 23 oktober 2017 is ceremonieel de eerste paal voor The Base D geslagen door Jan Willem Weissink – Directeur Schiphol Real Estate – en Henk Aantjes – Algemeen Directeur de Vries en Verburg Bouw. The Base D is een duurzame kantoorontwikkeling gelegen op Schiphol Central Business District en kent  een omvang van ca. 6.050 m² v.v.o. Onder het gebouw wordt een parkeergarage met 111 parkeerplaatsen gerealiseerd. Kenmerken van The Base D zijn gebruikscomfort, duurzaamheid en SMART TECH.

Geen categorie
17 oktober

In de vele kantoren op Schiphol vind je vergaderruimtes in allerlei soorten en maten. Waar de ene organisatie kampt met een tekort, heeft de andere juist meeting rooms over. Daar ligt dus letterlijk ruimte voor verbetering. Schiphol Real Estate speelt hier handig op in met Spacemaker: een soort Airbnb voor vergaderruimtes.

Geen categorie