Top

Nieuwbouw The Base D

Nieuwbouw The Base D Schiphol

Kantoorgebouw The Base op Schiphol werd na een flinke transformatie in 2015 opgeleverd in haar huidige vorm. Sindsdien mag The Base rekenen op een grote tevredenheid onder de al gevestigde bedrijven en heeft The Base een grote aantrekkingskracht op nieuwe huurders. Het complex is bijna volledig verhuurd met, naast de al gevestigde huurders, nieuwkomers als Chiesi Pharmaceuticals, Domino’s, GrandVision, Regus, SBM Offshore, Smurfit Kappa, QlikTech Netherlands.

Door het grote succes van The Base en de aanhoudende vraag naar kantoorruimte in dit complex starten we in het tweede kwartaal van 2017 met de bouw van ‘The Base D’.

Wat je moet weten over The Base D
The Base D komt op het huidige parkeerterrein P22, in het verlengde van de bestaande Base. The Base D wordt direct verbonden met The Base via een passage. Dat betekent automatisch dat alle voorzieningen die The Base te bieden heeft, zoals een overdekt atrium met zitjes, restaurants The Market en VIVA!, Starbucks, Compananny 24/7 kinderopvang, Health Club The Base en een gameroom, beschikbaar zijn voor huurders van The Base D. Tevens is er op de gehele begane grond gratis WIFI beschikbaar.

The Base D kenmerkt zich door strakke moderne lijnen, het gebruik van veel glas en groen. The Base D bestaat uit 5 lagen van ieder ca. 1.200 m² v.v.o. en is daarom geschikt voor meerdere gebruikers. The Base D wordt volgens de meest recente richtlijnen van BREAAM Excellent gebouwd. Onder het gebouw komt een parkeergarage met ca. 111 parkeerplaatsen. Het buitengebied wordt parkachtig ingericht waardoor buiten lunchen en werken tot de mogelijkheden behoort. De oplevering van The Base D staat gepland voor Q1 2019.

 

 
Kerngegevens:
Object : Multi-tenant kantoor
Omvang : ca. 6.500 m2
Verdiepingen : 5 verdiepingen van ca.1.200m2
Huurniveau : ntb
Parkeren : 111 parkeerplaatsen in parkeergarage onder gebouw
Ontwikkelaar : Schiphol Real Estate
Architect : ZZDP Architecten
Landschapsarchitect : Buro Sant en Co

Binnenkort meer over The Base D
In april 2017 zal een nieuwe website via deze URL beschikbaar zijn met nieuws over de voortgang, een animatiefilm, 360 graden tour om en in het gebouw, plattegronden en augmented reality.

Nu al meer weten?
Neem voor informatie over de huurmogelijkheden contact op met onze leasing managers Krijn Hogenbirk (06-20039206) of Jacqueline Ente (06-22 42 29 96).
Of schrijf je in voor de AT Schiphol nieuwsbrief: https://kantooropschiphol.nl/nieuwsbrief/